Enter the magic world of Dolphins

Onze woonst voor een week...

Image

De chartermaatschappij waarmee we werken biedt alle veiligheid, comfort en service. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zo ook de kwaliteit van het voedsel. We vragen ons soms af hoe de kok het klaarspeelt! De vriendelijke crew staat onzichtbaar steeds klaar om u te helpen, maar als het op feesten aankomt, zijn ze er als de kippen bij! Dus het enige wat jij doet is je openstellen en genieten van een zorgeloze vakantie tussen de Dolfijnen. Wij en zij doen de rest!
Van hun site: "Nooraya is een schitterend mooi jacht dat in 2005 werd gebouwd. Het is 29 meter lang en 7 meter breed. Aan boord, binnen Aan boord zijn er 9 confortabele tweepersoonscabines met ieder een badkamer met wastafel, douche en toilet. De mooie, in hout uitgevoerde salon beschikt over een bar en een tv met dvd-speler. Naast de salon verwelkomt een fraaie eetkamer de gasten rond zijn tafels. De salon, de eetkamer en alle cabines zijn uitgerust met airconditioning en in de cabines bevinden zich individuele ventilatoren. Aan boord, buiten In het schaduwdek gesitueerd op de eerste verdieping, kunnen gasten bij gelegenheid samenkomen ofwel een plekje vinden om te rusten. Op de tweede verdieping vinden we een comfortabel zonnedek. Een tweede zonnedek aan de voorzijde van de boot, wordt gebruikt voor zowel zonnebaden als voor allerhande activiteiten zoals yogasessies, etc... bij zonsondergang of in het ochtendgloren, of 's avonds voor dansen ! Het duikersdek aan de achterzijde is uitgerust met alle benodigde duikersmaterialen. Nooraya heeft een watertank met een capaciteit van 5 ton en bovendien een waterzuiveringsinstallatie die per dag 3 ton schoon (maar niet drinkbaar) water levert. De bemanning De bemanning bestaat uit zeven Egypenaren : de kapitein, de kok, een assistent-kok, een butler, twee matrozen die onder meer verantwoordelijk zijn voor de zodiacs (kleine boten met buitenboordmotor) en een machinist. Allen zijn bevoegd, hebben ervaring en staan bekend om hun vriendelijkheid en hun bereidwilligheid om de gasten van dienst te zijn. De boot beschikt over twee zodiacs met ieder een capaciteit van tien personen."

Image

Lengte: 29 m
Breedte: 7 m
Motoren: 2 x Mercedes MTU Marine Engine 760 Pk
Generatoren: 1 x Mercedes 70 Kw Silent & 1 x Caterpillar 80 Kw
Zodiac: 2 met outboard Yamaha 1 x 25Pk & 1 x 40Pk

Salon met eet- en zitgelegenheid, airco, TV, DVD, Audio en bar
Zonnedek: 1 schaduwrijk zonnedek, 2 zonrijke zonnedekken (1 klein en 1 groot)
Navigatie: GPS, Radar, Echo Sounder, VHF Sailor
Brandstof: 9 ton
Water: 2 x zoetwaterinstallatie (3 ton/dag) + 7 ton


ImageInformatie

Home

Een dolfijnenervaring op jouw maat? Hier vind je hoe wij werken, hoe we voor jou en je groep een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden.

Prijs & data
Stel uw eigen datum voor of kijk na of er nog plaatsen vrij zijn.

Gastenboek
Laat uw boodschap aan de dolfijnen na, laat anderen genieten van jouw ervaringen.

Image

De Nooraya is een recente boot die volledig voldoet aan de veiligheidsnormen en standaard. Deze 29m lange houten boot biedt kabines met eigen badkamer (toilet, douche en lavabo) en individueel regelbare ventilatie. Het dek is praktisch ingericht en het zonnedek met zit-en ligplaatsen in schaduw en zon biedt eenieder gelegenheid tot rustig uitblazen tussen het snorkelen. Deze nieuw ingerichte liveaboard biedt elke vakantieganger het gewenste comfort. Let wel, verwacht geen drijvend vijfsterren hotel: de boot is het middel om ons verblijf aan het rif tussen te dolfijnen mogelijk te maken.