Enter the magic world of Dolphins

Concept

Image

We benaderen het Dolphindreamproject met een aparte visie. Wij organiseren deze dolfijnenreizen vanuit het hart en wanneer het goed voelt voor ons. Daarom kunnen we steeds al onze energie en passie in deze reis steken. Wij beogen dan ook een harmonische en vreugdevolle sfeer aan boord waar de dolfijnen ons uiteraard in helpen en kiezen voor de zeer persoonlijke aanpak in een compleet pakket. Iedereen krijgt bij ons de kans om voordien met elkaar kennis te maken en onder onze begeleiding al heel wat snorkelervaring op te doen in het zwembad (Gent). We staan klaar met raad en handige tips om van de reis een unieke belevenis te maken.
Wens je zelf een unieke reis mee te maken waarbij wij voor de volledige omkadering zorgen, dan kan je kiezen uit onderstaande concepten.
Het gebeurt dat we ook een speciale week voor ouders en kinderen organiseren (Dolphin Kids Project). Dit doen we dan tijdens de schoolvakantie. Hou er rekening mee dat we dan eventueel via Schiphol reizen om de kosten van het vliegtuig wat te drukken. Vraag er zeker naar!

Zelf een groep samenstellen

Image

Wanneer je zelf beschikt over een groep (minstens 12, maximum 18 personen) en je wil met hen dit onvergetelijk avontuur delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hanteren een vaste prijs voor het totaalpakket "full charter" (op aanvraag, gezien dit ook afhankelijk is van de prijs van de tickets van het vliegtuig). Nadat we alles met je hebben besproken (periode, aantal personen,...) , gaan we over tot het boeken van jouw reis. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt en uiteraard kan je rekenen op onze persoonlijke en ervaren begeleiding.
Mocht je niet aan 12 personen komen, maar je toch een kleine groep hebt, kunnen we je nog een andere regeling aanbieden. Mail ons hiervoor.

Meegaan met een Dolphindreamproject

Image

Op het ogenblik dat we een Dolphindream-project organiseren en er zijn nog vrije plaatsen, dan zal dit vermeld staan op deze website. Wij voorzien steeds een voldoende aantal vliegtuigtickets en trachten deze aan de beste voorwaarden te bekomen. De prijs van het vliegtuigticket is afhankelijk van de reisperiode. Wens je mee te gaan met een geplande Dolphindreamproject, aarzel dan niet om je in te schrijven: het aantal plaatsen is beperkt!

Informatie

Home

Onze boot
Onze ruime, moderne boot voldoet aan alle comfort en zorgt er voor dat je je thuis zal voelen, te midden van de dolfijnen.

Prijs & data
Stel uw eigen datum voor of kijk na of er nog plaatsen vrij zijn.

Gastenboek
Laat uw boodschap aan de dolfijnen na, laat anderen genieten van jouw ervaringen.

Image

Image