Enter the magic world of Dolphins

Impressies

Image

Het Dolphindreamproject laat bij iedere deelnemer een diepe indruk na. We geven de mensen de gelegenheid om tijdens of na de reis hun impressies neer te pennen als boodschap aan de dolfijnen. We laten jullie graag meegenieten van de dankbare woorden en gedachten...
Hier vind je enkele fragmenten van mensen die met ons zijn meegeweest. Onze dank gaat naar hen uit voor de vele mooie woorden...

Het Dolfijnendagboek...

Image

Ik ben ongelooflijk blij, gelukkig en dankbaar voor deze prachtervaring. Het feit dat de dolfijnen ons aanvaardden, de manier waarop wij met hen omgingen. Een hele eer om superfijne mensen te mogen ontmoeten. Ik mocht getuige zijn dat veel mensen hun grenzen verlegden. Ik ben enorm fier op mijn kinderen. Bedankt! (SF)

Wow, ik ben zo dankbaar voor deze prachtige week. Ik heb intens genoten van het contact met de dolfijnen, het op de zee zijn, de wind en de zon te voelen, en de bijzondere groep. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!! Wat een fantastische week. De intensheid en speelsheid van de dolfijnen die me zo hard hebben laten lachen en tot tranen geroerd, de helende werking van het bij hen in de buurt zijn, het intense blauw van de zee, de warmte van de zon en zoveel plezier en verbondenheid in de groep. Ik voel zoveel dankbaarheid nu! En Peter en Roos, heel erg bedankt voor jullie ontzettend fijne begeleiding van de groep, jullie zijn kanjers!! (MM)

Zeer bijzonder en inspirerend om tussen de dolfijnen te kunnen zwemmen en om ze steeds in onze nabijheid te voelen. Fijn om dit alles te kunnen beleven en delen met zo'n mooie groep mensen. Ik voel me volledig opgeladen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Dank je wel! (EG)

Voor de tweede maal een week zo dicht bij de dolfijnen geweest en ik kan oprecht zeggen dat deze ontzettend mooi en bijzonder is geweest en dat terwijl ik dacht dat die van vorig jaar niet te overtreffen was. Maar de groep was zo ontzettend lief en gezellig. Wat heb ik veel gelachen, niet normaal! De Frequency of Joy was enorm geactiveerd. En wat ben ik diep geraakt door die bijzondere ontmoetingen met de dolfijnen, het was weer een godsgeschenk. Lieve Roos, dank je voor je geduldige uitleg over Shiatsu, ik heb er veel van geleerd. Lieve Peter bedankt voor je humor en vrolijke karakter. Dank jullie voor wie jullie zijn! Ik hoop tot volgend jaar! (MVDP)

'once in a lifetime'(BN 17 jaar)

Dit was zeker en vast tot op heden de mooiste reis met ons gezin. We hebben de dolfijnen leren kennen op een serene manier zoals het hoort. Hier zijn veel emoties aan te pas gekomen: respect-aanvaarding-ontroering -machteloosheid (hoe andere mensen hier soms gedropt worden, vinden we heel erg)-schoonheid-speelsheid-harmonie. We hebben zeer fijne mensen leren kennen, waardoor de reis ook een spirituele ervaring en ontmoeting werd. We hebben allemaal onze grenzen verlegd, zonder dwang maar omdat het goed voelde en de dolfijnen dit uitnodigden. Het was onvergetelijk en een belangrijk keerpunt in ons leven, als persoon en als gezin. Wij keren terug met met inzichten die ons verdere leven zullen veranderen. Wij zijn hier heel dankbaar voor! (EDR)

Niet alleen de dolfijnen, maar ook de mensen zijn lief! Een reis vol prachtige en onvergetelijke momenten. Gewoon fantastisch! :-)(HN 14jaar)

Een dolfijne ervaring ;-) (RN 16 jaar)

Ik was een een goudvisje dat rondjes zwom in zee alsof ik dacht in een kleine kom te zwemmen. Dankzij deze reis ontdekte ik dat de zee oneindig is…. Dank je Peter en Roos voor de prachtige ervaring! Dit was een onvergetelijke belevenis. Voortaan geen rondjes meer zwemmen voor mij maar volop de grote zee verkennen! Dank voor alles! En wie weet kan ik in de toekomst weer met jullie mee. Ik hoop het van harte… (AV)

Alleen het voelen van positieve energie waardoor je slechte energie als vanzelf wegvloeit, mee het water in. De gevoelens waren soms heftig maar met de liefde van éénieder aan boord vloeiden de slechte weg en bleef alleen geluk over. Geluk, heel veel geluk om samen met de groep en de zo mooie dolfijnen hier te zijn. Lots of love (SH)

Dank je wel! Ik dank 'het noorden' voor de zee met zijn golven en het wondermooie rif. Ik dank het westen voor mijn aquarium. Ik dank 'het oosten' voor het altaar voor onze bergkristal en mijn 'zijnservaring'. Ik dank 'het zuiden' voor de ontmoetingen met de dolfijnen. Hmmmm…. Ik dank de boot en zijn bemanning om 7 dagen 'mijn thuis' te mogen zijn. Ik dank alle lieve mensen op de boot voor al die warme 'ontmoetingen'. Ik dank Peter en Roos om mij uit te nodigen. Ik dank mezelf voor het nemen van de beslissing om aan deze reis deel te nemen. Warme knuffel. (RP)

Lieve Roos en Peter, Sataya en de dolfijnen. Het paradijs. Ondertussen al een beetje mijn tweede 'thuis' . Maar met jullie kwam er gewoon een nieuwe dimensie bij. Dankjewel om hier voor ons te blijven, en ons een fantastische week te bezorgen. Gevuld met alle mooie frequenties die we op onze eerste ochtend in het Dolphin Reef hebben geactiveerd. Er was Joy, movement, creating flow, abundance, love en opening of the heart as never before. Elk van ons mocht zijn of haar mooi moment beleven. Jullie goede zorgen en 'bonussen' die jullie ons met veel liefde en aandacht gaven, dankjewel hiervoor. Het duiken, de yoga en shiatsu,…het gaf ons allen bijzonder positieve energie en vulde ons hartje. Een energie die ik heel lang bij me wil houden. Zodat ik verder kan blijven in de vijfde dimensie en overvloed van liefde! Forever! Voor mij mag het ieder jaar een weekje Dolphindreamproject zijn! Tussen de Engelen van de zee. Namasté (IDC)

Informatie

Home

Concept
Een dolfijnenervaring op jouw maat? Hier vind je hoe wij werken, hoe we voor jou en je groep een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden.

Onze boot
Onze ruime, moderne boot voldoet aan alle comfort en zorgt er voor dat je je thuis zal voelen, te midden van de dolfijnen.

Prijs & data
Stel uw eigen datum voor of kijk na of er nog plaatsen vrij zijn.

Gastenboek
Laat uw boodschap aan de dolfijnen na, laat anderen genieten van jouw ervaringen.

Image

Image
Image
Image
Image