Enter the magic world of Dolphins

Wat kunnen wij je bieden...

Image

De speelsheid, vrijheid en harmonie die de dolfijnen ons kunnen leren is er voor iedereen. Ze staan bekend om hun helend vermogen en stralen onvoorwaardelijke liefde uit. Onze vreugde is dan ook om iedereen die openstaat voor deze intense ervaring te laten meegenieten van deze fascinerende wezens. De dolfijnen komen naar het rif om te rusten, spelen, hun jongen te baren en hen te zogen. We gaan hun wereld binnen dus is het heel belangrijk dat we met veel respect en liefde hen ook benaderen. We dringen ons niet op maar laten ons eerst door hen uitnodigen om contact te maken en te spelen. Eens ze onze energie gescand hebben en ons toelaten, nemen ze je op in hun pod en is er een contact mogelijk die je diep in je hart raakt. Als de dolfijnen aan het rusten zijn laten we ze ook in die rust en genieten we van hun energie op een afstand en alles om ons heen.

Snorkelen, zonnen, duiken, genieten!

Image Image Image Image
Programma

Dag 1: vertrek via Zaventem naar Marsa Alam International Airport Egypt (vluchtduur ca. 5,5 uur), vervolgens een bustrip (2,5 uur) naar Hamata waar onze motoryacht op ons ligt te wachten. Overnachting aan boord.
Dag 2-7: vertrek naar het Dolfijnenrif, verblijf en 5 overnachtingen aan het rif. Overdag ontmoeting met de dolfijnen, snorkelen aan het rif, meditatie en bewust bewegen, rust, eventueel aanleren van massagetechnieken.
Voor geinteresseerden mogelijkheid tot het uitvoeren van het PADI Discover Scuba Diving-programma.
's Avonds gezellig napraten en delen van ervaringen.
Dag 7: in de late namiddag terugvaren naar de haven, klaarmaken voor vertrek en overnachting aan boord of 3*hotel.
Dag 8: terugreis: rit naar luchthaven Marsa Alam en terugvlucht naar Zaventem.


AANGEPASTE WEEK MET LUT VAN MELLE : MEDITATIEVE YOGA EN BEWEGING
Meditatieve yoga en beweging brengt je via eenvoudige houdingen, ademhaling en beweging in aandacht, in een diep contact met je lichaam en geest. Bijzonder aan meditatieve yoga is, dat het de verbinding tussen je lichaam en geest herstelt, omdat hierin de fysieke en meditatieve aspecten van yoga samen komen waardoor je een gevoel van eenheid in jezelf ervaart.
Zijn in wat is, hier en nu. Je leert omgaan met fysieke, emotionele en mentale spanningen en hoe jezelf hiervan bevrijden. Zo wordt stap voor stap innerlijk evenwicht en rust gecreeerd, in je lichaam en geest. Je energie wordt weer in balans gebracht door het ontladen van spanningen, ladingen en afvalstoffen en opladen van energie.
We nemen tijd om te luisteren naar de taal en signalen van het lichaam, van waaruit je zorg kan dragen voor de behoeften van jouw lichaam. Ieder volgt hierin trouw aan zichzelf haar eigen ritme. Je leert wat aarding, je energie bundelen, centreren en laten stromen betekent. Deze week is een herbronning, waarin je de natuurlijke energiebronnen in jezelf aanspreken. De doorstroming in je lichaam komt weer op gang zodat haar vitaliteit terug komt. Tijdens deze week zal je de helende werking van Yoga leren kennen, ervaren. Yoga werkt therapeutisch maar is geen emotionele therapie of in proces gaan. Door in het geheel van het wezen te blijven, kan de werking van dit heel zijn nog niet geintegreerde stukken helen. Dus het lichaam, de gevoelens, de gedachten en de zijnslaag worden als een geheel benaderd. In deze zijnslaag vindt een diepe helende werking plaats. Je ontdekt je eigen zelfhelende kracht. En de kracht van het inzicht zelf verantwoordelijkheid te mogen nemen voor jouw scheppingskrachten. De krachten in de natuur geven hieraan een grote meerwaarde. Vredevolle communicatie met onszelf en anderen is de basis voor de ontmoeting met jezelf en andere verwanten op de yoga weg. Geen voorkennis nodig.

DOCENTE Lut Louisa Van Melle. Erkend Yoga docente door Europese unie. Meditatieve yoga/ Raja yoga. Dansdocente, Zijnsdans vanuit de zijnsgeorienteerde visie Hans Knibbe, Vijf ritmes, Autentic movement, Butoh dans. Verdere gebruikte technieken Eutonie, Geweldloze communicatie, Westerse Boeddhistische meditatie, Mindfulness, ea. Birth into being faciltator. 25 jaar ervaring met lesgeven.

Elke reis is ook een beetje "onderweg zijn" om tot je bestemming te komen... De echte reiziger beseft dat dit onderweg zijn even belangrijk is dan de bestemming zelf...

Onze extra's...

Image Image Image Image

PADI Discover Scuba Diving (betalend) Waarom niet meteen die andere droom waarmaken? Duiken in de Rode Zee! Wij bieden met het Dolphindreamproject ook de mogelijkheid om onder begeleiding van Peter de onderwaterwereld te ontdekken met een volledige persluchtuitrusting. Neen, je hoeft géén duikbrevet te hebben om deze ervaring te beleven: Peter is als gecertificieerd duikinstructeur bevoegd om jou in alle veiligheid te begeleiden in jouw eerste onderwaterervaring. En je krijgt er je certificaat van PADI Discover Scuba Diver bovenop! Aan jou de keuze: onder en rond de boot of aan de buitenzijde van het rif: een nieuwe wereld zal voor je opengaan! (Minimum leeftijd 10 jaar)

Nachtsnorkelen Een vrijblijvende, intense en openbarende ervaring! Het nachtsnorkelen is voor velen een enorme verrassing. Omhul je in de totale duisternis en ontdek een nog vreemdere en onbekende wereld die zich opent in het licht van je lamp. Kijk omhoog en geniet van de sterrenhemel terwijl je gedragen wordt door het water...

Voorbereidende snorkelsessie
Haal het maximum uit je reis en volg op voorhand de voorbereidende snorkelsessie in het zwembad. We leren je vele kneepjes van het snorkelen en zorgen ervoor dat je het niet allemaal dient te ontdekken op de reis zelf: niets is zo vervelend om met een slecht zittend masker of knellende vinnen je week te beginnen. Vandaar de voorbereidende sessie: we laten je allerhande soorten materiaal uitproberen en zorgen dat je stevig uitgerust aan je Dolphindream kan beginnen. Bovendien geniet je bij deelname aan onze reis van een korting op de aankoop van je snorkelmateriaal bij Bubble&Dive.

Informatie

Concept
Een dolfijnenervaring op jouw maat? Hier vind je hoe wij werken, hoe we voor jou en je groep een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden.

Onze boot
Onze ruime, moderne boot voldoet aan alle comfort en zorgt er voor dat je je thuis zal voelen, te midden van de dolfijnen.

Prijs & data
Stel uw eigen datum voor of kijk na of er nog plaatsen vrij zijn.

Gastenboek
Laat uw boodschap aan de dolfijnen na, laat anderen genieten van jouw ervaringen.

Image