Enter the magic world of Dolphins

Data & Prijs

Image

Mindful-yoga dolfijnenreis met Lut van Melle maandag 11 september t/m maandag 18 september 2017
Euro 1375 (incl vlucht, taksen, voorbereidende snorkelsessie in Belgie)Inschrijven kan telefonisch of per mail. We vragen Euro 500 als voorschot, het overblijvend deel wordt ongeveer 8 weken voor afreisdatum betaald. Enkel na het ontvangen van het voorschot is jouw plaats definitief.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Wat is inbegrepen:

Image Image Image Image
Inbegrepen :
- Vlucht Zaventem - Marsa Alam H/T
- Transfer H/T met busje van Marsa Alam naar Hamata haven en terug
- Luchthaventaksen, haventaksen en riftaksen
- Verblijf aan boord op basis van vol pension
- Water, koffie, thee, frisdranken
- Een onvergetelijk verblijf aan het dolfijnenrif in de Rode Zee
- Begeleiding met RIB's tussen de dolfijnen
- Bewust bewegen en massagetechnieken onder leiding van Roos
- Snorkelen aan het rif onder begeleiding
- Voorbereidende zwembadsessie in België (Gent)

Niet inbegrepen:
- Vervoer naar Zaventem
- Fooi voor de bemanning naar tevredenheid
- Visum ($ 25)
- Alcoholische dranken
- PADI Discover Scuba Diving onder leiding van Peter
- Annulatieverzekering (voor meer info, volg onderstaande linken)

Onze extra's...

Image Image Image Image

PADI Discover Scuba Diving (betalend) Waarom niet meteen die andere droom waarmaken? Duiken in de Rode Zee! Wij bieden met het Dolphindreamproject ook de mogelijkheid om onder begeleiding van Peter de onderwaterwereld te ontdekken met een volledige persluchtuitrusting. Neen, je hoeft géén duikbrevet te hebben om deze ervaring te beleven: Peter is als gecertificieerd duikinstructeur bevoegd om jou in alle veiligheid te begeleiden. En je krijgt er je certificaat van PADI Discover Scuba Diver bovenop! Aan jou de keuze: onder en rond boot of aan de buitenzijde van het rif: een nieuwe wereld zal voor je opengaan! (Minimum leeftijd 10 jaar)

Nachtsnorkelen Een vrijblijvende, intense en openbarende ervaring! Het nachtsnorkelen is voor velen een enorme verrassing. Omhul je in de totale duisternis en ontdek een nog vreemdere en onbekende wereld die zich opent in het licht van je lamp. Kijk omhoog en geniet van de sterrenhemel terwijl je gedragen wordt door het water...

Voorbereidende snorkelsessie
Haal het maximum uit je reis en volg op voorhand de voorbereidende snorkelsessie in het zwembad. We leren je vele kneepjes van het snorkelen en zorgen ervoor dat je het niet allemaal dient te ontdekken op de reis zelf: niets is zo vervelend om met een slecht zittend masker of knellende vinnen je week te beginnen. Vandaar de voorbereidende sessie: we laten je allerhande soorten materiaal uitproberen en zorgen dat je stevig uitgerust aan je Dolphindream kan beginnen. Bovendien geniet je bij deelname aan onze reis van een korting op de aankoop van je snorkelmateriaal bij Bubble&Dive.

InformatieHome

Concept
Een dolfijnenervaring op jouw maat? Hier vind je hoe wij werken, hoe we voor jou en je groep een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden.

Onze boot
Onze ruime, moderne boot voldoet aan alle comfort en zorgt er voor dat je je thuis zal voelen, te midden van de dolfijnen.

Gastenboek
Laat uw boodschap aan de dolfijnen na, laat anderen genieten van jouw ervaringen.

Image